Jag och mina barn på resande fot i livet

Snart är våren här :-)

Publicerad 2011-01-31 16:59:26 i Båten,

Så i helgen var det full fart med poleringen av båten och wow vilken skillnad det blir men man får slita också!
Bedöm själva på resultatet!


P.s ni ser hur man kan spegla sig :-) D.s
Nästa veva blir att vaxa båten och då får man fram en ännu större lyster...

Denna vecka blir en häktisk vecka med mycket utbildningar, installationer och andra super skojjiga aktiviter, så denna vecka kommer bara att säga swisssssss och sedan är barnen hemma igen....

//Kapten Mats

Turbo veckor?

Publicerad 2011-01-27 08:49:50 i Personligt,

Tja fort går dem i alla fall men snart vankas helgen i alla fall.

Träningen fortlöper som vanligt och i går när jag gick till gymmet så sken solen så underbart, snacka om vår känslor.
Känns konstigt att tiden bara brakar iväg, visst man gör mycket men ändå pang, pang och sedan är det sommar igen och det är då ett år sedan jag med barnen genomförde en dröm resa genom Europas kanaler och en resa som jag aldrig kommer att glömma och inte heller barnen för den delen.

Till helgen blir det att jobba med båten, det är ju inte mer än 3 månader kvar sedan skall den i igen och visst det kan tyckas att det är en lång period men med mycket andra saker i rullning så går det fort.

Som sagt snart helg och snart är det också uppvisning för min lilla sötnos på en tävling i Uppsala "Cheerleading" hon är super duktigt och jag är en stolt pappa :-)

/Trevlig helg!

Ny helg vankas

Publicerad 2011-01-21 08:56:44 i Personligt,

Snacka om att helgerna går fort... redan fredag..

Helgen blir ingen rast ingen ro ;-) , det blir mycket skoj i helgen med mina älskade barn.

Känns verkligen mycket bra med träningen och framför allt kosten, man får se vad som händer med kroppen men det är ju inte det som är det primära, primära är att man skall må bra.

Och må bra gör man om man håller igång och äter varierande kost och inte trycker i sig massa piller hit och dit vitaminer osv... tror inte riktigt på detta. Kanske det är därför som jag praktiskt taget aldrig är sjuk?

I vilket fall så mår jag super bra just nu och det kommer att ske mycket roliga saker detta är... det är jag säker på!!

Trevlig helg på er alla!!!!

Har man tagit sig vatten över huvudet?

Publicerad 2011-01-20 10:21:40 i Allmänt,

Har verkligen kommit igång med träningen och det känns mycket bra :-) (Tack M för din kommentar)
Dock så har väl löpning aldrig varit min starka sida och aldrig kommit över tröskeln där man har tyckt att det är roligt att springa men kanske det händer denna gången? vem vet, men det är värt att försöka.

Har inte ställt mig på vågen på snart ett år så det kanske är lite spännande att kolla vågen men den säger ju inte så mycket eftersom muskler väger mera än fett :-)

Som ni vet tidigare så går jag en kurs där jag kommer att kunna bli kapten på en båt alltså Fartygsbefälsexamen men har nu också fått en förfrågan om Maskinist examen som jag funderar på att haka på...

Detta ställer stora krav på mig, men det är bra att ha stora krav på sig och detta är en stor dröm som jag har, fartyget finns och snart kompetensen...

Snart dags att bege sig till gymmet igen för löpning.

/Kapten Mats

Varför går tiden så fort?

Publicerad 2011-01-19 09:03:33 i Allmänt,

Helgen bara sprang iväg men det var världens mysigaste helg, ville inte att den skulle ta slut...
Nedan följer en kortversion av helgen....

* Fredagen blev det restaurangmat som vi tog hem.

* Lördag spa med hotell

* Söndag polering av båt

* Måndag gym (Core träning) och sedan till England

* Tisdag sen hemkomst till Sverige

Känns verkligen som man har kommit igång med träningen, idag blir det löpning igen, Core träningen som jag körde i måndags var jobbig men bra för bilringen och ryggslutet så det passet blir det nog flera gånger men då skall man nog springa efteråt eftersom passet i och för sig är jobbigt men att jag vill ha lite mera :-)

Det vore konstigt om det inte händer något med bilringen, tycker ifs att det redan har gjort det men skall försöka få bort den helt...

Idag blir det mest att dokumentera på jobbet och fixa rutiner och sådana saker, men det är både roligt och utmanande att göra detta.


/Kapten Matte

Sä där ja...

Publicerad 2011-01-13 08:50:40 i Allmänt,

Då känns det att man har kört lite BodyPump igår..... samt att jag och dottern simmade igår och tog var sitt märke :-)

Hon Sileverfisken och jag simbojarmärket, vi var såååå duktiga och det kanske gjorde att jag idag inte har så ont men en av mina kollegor som var med kunde knappt gå i morse :-)...

Idag och eventuellt blir det vila.... tror faktiskt att med kosten och träningen som jag nu har kört ett litet tag ar givit resuktat på magen :-)

/The Capten

Grym start på veckan

Publicerad 2011-01-12 08:43:15 i Allmänt,

Har måndag och tisdag varit på gymmet och kört löpning, det var super tungt i måndags men igår var det helt okey :-)

Idag så skall jag köra något som heter BodyPump med skivstång... suck vet inte riktigt kanske vad jag har givit mig in på men man måste våga testa, skivstänger och tyngder är inte riktigt min grej, tycker jag har tillräckligt stora muskler :-) det är magen som skall bort.

Känns som om jag har fått en rutin på detta och det sä sååå skönt att inte behöva träna efter jobbet då man skall vara med barnen....

Tycker veckorna bara flyger fram och snart är det väl sommar igen och mycket skall hinnas med innan det blir sommar...

Gå försiktigt där ute!

Kanon helg!

Publicerad 2011-01-10 10:06:01 i Allmänt,

Helgen har varit fantatiskt... och fått hur mycket som helst gjort, skönt att städa och slänga prylar, sååå underbart.

Hmm vet inte om jag tycker att det är bra med att det är 2-3+ grader ute, snön smälter snabbare än vad man tror och tyvärr så kommer det nu att bli en stenhård skare på snön så det kommer nog att göra lite on om man ramlar med pulkan :-(

Det var segt att komma upp i morse men jag har nog världens bästa barn, ingen har någonsin klagat när det verkligen gäller och det kanske för att man är lugn i övrigt och barnen inser då kanske att man menar allvar. barn jag älskar er !!!!

Ny vecka och nya träningar, får se om det blir 3 ggr eller mer denna vecka, orkade bara 2ggr förra veckan jag gjorde en massa andra saker i stället..


/Halka inte där ute!

Köer

Publicerad 2011-01-04 09:18:41 i Allmänt,

Är så gott som obefintliga och det är så superskönt att inte beöva köa hela dagarna.... att jobba när alla andra är lediga.... I LIKE

Det är också skönt att kunna dokumentera eller städa upp med surdegar eller vad man nu har liggande när man inte blir störd av telefonen på jobbet.

Nu är det dags att sätta igång med båten och fortsätta med badrummet, man känner inte riktigt att jobba med dessa saker när man har barnen hemma utan då skall man umgås och spela och ha roligt precis som vi nu har gjort.

I förrgår så åkte vi puka, det var tok roligt och hur mycket snö som helst och det är jobbigare än vad man kan tro så man kände av detta lite i ryggen.

Känns skönt att man nu äntligen har kommit igång med träningen och har en kontinuitet med detta på lunchen då behöver man inte ta kvällen i anspråk.

Nytt år oändligt med nya möjligheter

Publicerad 2011-01-03 16:30:20 i Allmänt,

Då var det 2011 och jag lyssnar på" rockklassiker" kan livet bli bättre :-D

Det nya året började mycket bra med att hela familjen var samlad, så underbart....

Förra veckan blev det 2st löppass på gymmet och idag blev det också löpning, får se om det lyckas bli 3 ggr denna vecka.... Snackade med en kändis på gymmet idag , kommer inte i håg vad han heter men han var med i hejbabberibba, mycket trevlig kille.

Någon som är sugen på att köpa en billig klocka :-D klicka då på denna annons...
http://www.blocket.se/stockholm/Hublot_King_Power_F1_Zirconium_31429613.htm?ca=11&w=1

Sjukt billigt = NOT!!

Ha en underbar kväll, det skall jag ha!!

Om

Min profilbild

Matte

Ensamstående pappa med 3st underbara barn. Hojåkning, skärgården och andra aktiviteter.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela