Jag och mina barn på resande fot i livet

En underbar helg med mina barn

Publicerad 2009-08-31 12:28:45 i Allmänt,

Har just konstaterat att mina barn verkligen är hjälpsamma och hjälper till hemma när man ber om hjälp utan gnäll, det är bra att man har lyckats med något till i alla fall.
Jag har med deras hjälp jobbat på båten och lackat och sågat m.m. så nu har vi kommit långt och ha inte så förskräckligt mycket kvar.

Idag blir det Jönköping och jobba till på onsdag.

De närmsta 3 - 4 veckorna blir det mycket aktiviteter var för sig så familjelivet får tyvärr vänta.

/Tjohoo

Lördag och strålande solsken

Publicerad 2009-08-29 09:56:01 i Allmänt,

Har börjat dagen med att baka frallor så nu luktar det gott i hela huset, har dock inte smakat dessa ännu men de är nog super goda, har provat ett nytt recept.
Idag så blir det att ta barnen till båten för lite fix och sedan blir det nog landet.
Det finns en del att göra här hemma också med lite lister och dyligt.

Skruvade lite på hojen i går kväll och hoppas idag på att kunna se om man kan få igång "bettan", om jag har gjort rätt.

Men vi får se när dagen är slut vad vi har hunnit med.

Kvälls aktivitet

Publicerad 2009-08-27 09:55:39 i Mc,

Har det börjat blivit då jag håller på att skruva ihop gamla bettan (min andra mc en Suzuki GSX ES 750 - 84) då den skall säljas.
Skruvande ner den eftersom jag hade problem med ett läckande grenrör (för 2 år sedan) och att bultarna skulle bytas där man sätter fast avgasröret från cylindern till muttrar istället, detta innebar att hojen skulle skruvas isär i nästa molekyler.
Har nu monterat ihop motorn så förhoppningsvis så skall jag kunna starta den i helgen det är intuitionen i alla fall.
Om detta går bra så är det kåpor och en riktig putsning som skall genomföras och därefter försäljning.

Kan kanske kan kännas vemodigt då jag faktiskt har haft hojen i 17 år, men vilken hoj....

Hemma igen efter en underbar helg ute i skärgården!

Publicerad 2009-08-23 15:28:52 i Båten,

Ja som jag har skrivit förr så är skärgården helt underbar.
Nu har vi fixat båten, Helene har målat i akterhytten och jag har slipat och målat utomhus, taket, badbryggan och taklisterna, blir som nytt igen.
Styrhyttens tak (insidan) har också fått sig en omgång lack, bara en skiva kvar, sedan är det lite små fix kvar innan båten går på annons.
Tråkigt, tja kanske men förhoppningsvis går vår andra plan i lås.
Nu väntar en full jobb vecka med allt vad det innebär, men det skall nog gå bra.

/Tjoho

Vilken kväll!!!!

Publicerad 2009-08-22 19:43:51 i Allmänt,

Nu har vi anjutit en underbar middag i vindstilla.... there is no better place than the sea....
Dagen började med regn men då jobbade vi lite på båtens insida så det gick ingen nöd på oss, senare på eftermiddagen så försvann vinden och solen verkligen gassade på.

Detta är lycka..

Till alla er som inte är i skärgården och njuter! 

Skärgård

Publicerad 2009-08-22 08:46:09 i Båten,

Nu är vi ute på stora sandön och det regnar ute men vi har varmt i båten... underbart.
Hoppas det slutar och solen tittar fram så vi kan sola lite.

Vi får se om vi är kvar till i morgon eller.

Skepp ohoj!

Kort vecka

Publicerad 2009-08-21 07:26:13 i Allmänt,

Eftersom vi fortfarande kör 4 dagars vecka på jobbet så blev det en kort vecka = soft start efter ledigheten!
Bara för att man är ledig på fredagar så innebär inte det att man inte har något att göra, dagen är redan fulltecknad.
I eftermiddag så bär det av ut på sjön, kanske sista turen med stålis eftersom hon troligtvis skall byta ägare mer om detta berättar jag senare.
Helgen skall bli super om man kan lita på väderfolket, det återstår att se.

Ha en trevlig helg!

Inskolningen klar på 6 års

Publicerad 2009-08-19 16:56:00 i Allmänt,

Och det gick som en dans, man har väl världens bästa dotter :-)
I morgon (torsdag) så är det första dagen på jobbet efter semestern, dock bara för en dag eftersom vi är lediga på fredagar........
Funderar på att kanske realisera detta och fortsätta att vara ledig på fredagar = lyxit!!!

Men men, nu är det pannkaks dags..

/Mats

Idag blir det fest på landet 75 års jubileum

Publicerad 2009-08-14 11:48:54 i Allmänt,

Och det kommer ca 270 vuxna och runt 80 barn, det blir kul att träffa de kompisar som man växte upp med.
Jag och mina barn kommer att åka dit.
I morgon blir det kräftskiva i området där vi bor och det kommer också att bli super roligt.
Men nu bär det iväg till landet för att sola och bada innan festen.

Ha det bra!

Fortfarande semester :-)

Publicerad 2009-08-13 15:32:45 i Allmänt,

Ja och det känns underbart. Söndag till idag torsdag så har det varit uteslutande sol och bad, det behövde man efter Skottlands vädret.
Hojen tvättades av och gissa vad den var smutsig....... dock så har jag inte gjort "fin" tvätten ännu. Nu är det andra saker som måste göras, fixa huset med div saker som behövs göras, släp som måste fixas inför ombesiktningen osv....
Nästa vecka är det dags för dotterns inskolning på fritis och sedan 6:års start på torsdag.
De större barnen börjar redan på måndag, så för deras del så är snart sommar lovet snart slut.
Skall också göra klart filmen och få in bilderna i filmen samt resebeskrivning om varje dags resa så man inte glömmer hur man åkte.

/Semester firaren

Dag 13 Fredagen den 8/8 2009

Publicerad 2009-08-09 21:44:16 i Utflykt,

Vi steg upp kl. 06:00 och åt frukost, packade ihop våra saker och begav oss ner till hojarna i samband med att vi lade till i Göteborg kl. 07:00. Det dröjde säkerligen en timme innan de morgontrötta Göteborgarna (Lotsarna) anlände för att påbörja tömningen av kontainrarna så att vi kunde ta oss ut med hojarna. Vi åkte till Borås till Mattes svägerska Anette där vi lastade av alla våra väskor, tält och kylväskan från hojarna. Väskorna var så skitiga så vi var helt enkelt tvungna att tvätta av dem innan vi kunde ställa in dem i Mattes bil. Vi knuffade först upp Mattes hoj på släpet utan problem, därefter Jockes som vi fick köra upp på den hala plankan (efter att ha tvättat väskorna på denna), då bakhjulet gled av och så PANG så slog underredet på hojen i bakkanten på släpvagnen. Det gick förhoppningsvis bra, vilket blir till att noggrant granska med förstoringsglas när Jocke kommer hem. Vi fick frukost av Anette och hennes sambo och så begav vi oss av därifrån omkr. kl. 10. Vädret var strålande, med en klarblå himmel, varmt och skönt. Det var skönt att efter så många mil på hojarna få sätta sig ner i en bil med luftkonditionering dessutom (som om vi inte fått det automatiskt på hojarna). Vi stannade till på Mac Donalds i Mjölby och tog med oss maten som vi åt längs vägen norrut. Därefter skrev Jocke dagbok för de senaste tre dagarna. Just nu i denna stund då jag skriver detta har klockan hunnit bli 15:00 och vi befinner oss i höjd med Norrköping. Vårt nästa mål är att dumpa av Jocke i Högdalen, alla hans packning inkl. den mycket smutsiga hojen, därefter skall Matte fortsätta hem till sig i Åkersberga för att på vägen hinna tvätta av sin också mycket skitiga hoj. Detta kan må bli den sista anteckningen för resan. Tack för oss och på återseende! // Matte (38 år gammal) Jocke (39 år gammal).

Dag 12 Tosdagen den 7/8 2009

Publicerad 2009-08-09 21:42:47 i Utflykt,

Vi hoppade över frukosten, utan sov fram till lunch kl. 12:00 (svensk tid) istället. Därefter lite lugn och ro och så småningom tittade vi på en DVD film på Mattes dator, då TV rummet var upptaget och rökfyllt. Därefter, innan middagen, påbörjade vi att gå igenom alla våra utlägg för resan. Kvittohögarna var enorma. Vi åt middag och fortsatte sedan att föra in allt i ett av Matte skapat Excel dokument. Jockes nota hamnade på drygt 20.000 Skr, vilket var en STOR chock. (Dessutom tillkommer packväskor för 10.000 Skr och ett tält som förstås kommer att kunna nyttjas i många år framåt). Vi avslutade kvällen och resan med att titta på ytterligare en DVD med ost, kex och sydafrikanskt medhavd vin därtill, vilket var mycket välsmakande. Därefter var det natti natti.

Dag 11 Torsdagen 6/8 2009

Publicerad 2009-08-09 21:42:15 i Utflykt,

Vi ställde klockan på 07:00, Matte vaknade lite tidigare som vanligt och Jocke sov till cirka 07:30 då Matte högljutt försökte väcka Jocke. Vi packade ihop våra saker och åt sedan frukost. Därefter fortsatt packande samt att vi flyttade på tältet från det fuktiga underlaget så att det fick torka innan vi packade ihop det. Vi var klara för avfärd kl.10:15 och vädret var strålande. Vi åkte söderut till vårt första stopp, som var efter cirka 23 mil, Dumfries, där vi beskådade en sagolik gammal slottsruin. Den var "relativt" välbehållen, dvs man kunde gå omkring på åtminstone 3 våningar. Det låg otroligt vackert mitt i ett enormt grönområde. Vi passade på att vila upp oss genom att lägga ut oss på gräsmattan och solade, Matte somnade som vanligt efter 5 sekunder. Sedan åkte vi vidare i ett fantastiskt väder. Vi tog oss fram till resans andra mål som låg strax utanför Bradford i Esholt, till baren "Wolfpack" där serien "Emmerdale" bl.a. spelades in. Det var cirka 23 mil hit från det att vi lämnade slottsruinen. Vi mötte fyra trevliga personer där som vi pratade med en stund. Vi passade även på att äta medhavda mackor emedan vi tog oss en promenad i den lilla pittoreska byn som låg "in the middle of nowhere". Därefter vidare i mörkret som så småningom dessutom övergick till regn (förstås). Vi passade på att ta på oss alla regnkläder emedan vi tankade våra motorcyklar i England. Den sista biten på cirka 45-60 minuter var INTE så upphetsande då det var mörkt, regnigt och dålig belysning på sina ställen. Slutligen nådde vi det tredje målet, dvs. Immingham i England. Denna ort består av ett enda stort industriområde, dessutom har de något slags värmeverk som drivs av kol, vilket tydligen syntes tydligt på hojarna när vi kom fram då allt var svart (inte bara tungan). Vi kom dit vid midnatt och fick inte åka ombord förrän omkr. kl. 02:30 (UK time). Under tiden fick vi sitta i en liten barack där det fanns två stolar och ett par dryckes- och godis apparater. Denna gång släpade vi INTE på de tunga packväskorna upp till våra hytter utan plockade ut det vi förväntades behöva de nästkommande 26 timmarna. Vi tog oss en nattmacka, duschade och kröp sedan ner under täcket och vi sov båda som stockar (i separata hytter).

Dag 10 Onsdagen 5/8 2009

Publicerad 2009-08-09 21:41:21 i Utflykt,

Redan igår kväll beslöt vi för att gå upp tidigt för att se om vi skulle åka vidare eller om vi skulle stanna kvar. Det blev det senaste alternativet då vädret var strålande på morgonen men som vi har lärt oss i Skottland så skiftar vädret mycket snabbt, därför så packades även regnkläder med när vi skulle åka som "turister". Vi började längst bort med sjön Loch Lomond som Jocke hade läst skulle vara suveränt (det är även en national park där). Vi åkte ner till hamnen och rekade lite och som vanligt så bestämde vi oss blicksnabbt (bra att vara kille) att vi skulle hacka på båten går om ca 5 min. Båten äntrades och vi åkte mellan öar med "post båten" och ett otroligt landskap insöps i atmosfären = mumma för en blivande sjökapten. Lunchen intogs på ett vandrarhem på en ö ut på sjön, panerad torsk med potatismos och sallad. Efter denna underbara tur som tog 2½ timme inkl lunch så begav vi oss till "Castel Sterling" som har ett slott som ligger på toppen av ett berg och det var verkligen välgjort så där spendera vi några timmar och Matte köpte mera film till hans "analoga" kamera som fortfarande existerande J. Efter denna upplevelse så bar det av till "Tesco" där det inhandlades mat för kvällen och frukost, det blev kött med mackisar (snabbmakaroner) = mumma. I kväll blir det packa av eftersom vi tänkte klämma ca 50 mil till Immingham med besök på ett till slott och givetvis byn "Emerdale" för att sedan styra vår kos till hamnen där färjan beräknas gå 04:00 och vi skall vara där senast 02:00 vet inte om det är UK time eller Svensk tid vi får inga om detta i morgon. Precis när Jocke skulle diska så rullande ett "rullande hotell från Tyskland" in, det var 42 kojplatser stuvade som hönsplatser och trailern var som en buss. Ni kan tänka er hur det såg ut, bilder kommer senare, det så riktigt roligt och om dem skrattade när vi börja ta massa kort när de skulle utfodras. Ja näst sista dagen i Skottland skall firas med vin och grogg så vi kanske skämmer ut oss men vi är ju Svenska så det spelar ingen roll. Vi tänkte att vi skulle lämna senast 09:00 i morgon.

"Over and out"

Dag 9 Tisdagen den 5/8 2009

Publicerad 2009-08-05 20:40:52 i Utflykt,

Vi beslöt oss för att gå upp tidigt kvällen innan för att se om vi skulle åka vidare eller om vi skulle stanna kvar. Det blev det senaste alternativet då vädret var strålande på morgonen men som vi har lärt oss i Skottland så skiftar vädret mycket snabbt, därför så packades även regnkläder med när vi skulle åka som "turister". Vi började längst bort med sjön Loch Lomon som Jocke hade läst skulle vara suveränt (det är även en national park där). Vi åkte ner till hamnen och rekade lite och som vanligt så bestämde vi oss blicksnabbt (bra att vara kille) att vi skulle hacka på båten går om ca 5 min. Båten äntrades och vi åkte mellan öar med "post båten" och ett otroligt landskap insöps i atmosfären = mumma för en blivande sjökapten. Lunchen intogs på ett vandrarhem på en ö ut på sjön, panerad torsk med potatismos och sallad. Efter denna underbara tur som tog 2½ timme inkl lunch så begav vi oss till "Castel Sterling" som har ett slott som ligger på toppen av ett berg och det var verkligen välgjort så där spendera vi några timmar och Matte köpte mera fil till hans "analoga" kamera som fortfarande existerande J. Efter denna upplevelse så bar det av till "Tesko" där det inhandlades mat för kvällen och frukost, det blev kött med makisar = mumma. I kväll blir det packa av eftersom vi tänkte klämma ca 50 mil till Immingham med besök på ett till slott och givetvis byn "Emerdale" för att sedan styra vår kos till hamnen där färjan beräknas gå 04:00 och vi skall vara där senast 02:00 vet inte om det är UK time eller Svensk tid vi får inga om detta i morgon. Precis när Jocke skulle diska så rullande ett "rullande hotell från Tyskland" in, det var 42 kojplatser stuvade som hönsplatser och traliern var som en buss ni kan tänker hur det såg ut, bilder kommer senare, det så riktigt roligt och om dem skrattade när vi börja ta massa kort när den skulle utfodras. Ja näst sista dagen i Skottland skall firas med vin och grogg så vi kanske skämmer ut men vi är ju Svenska så det spelar ingen roll. Vi tänkte att vi skulle lämna senast 09:00 i morgon.

"Over and out" från denna sista dag från oss men det kommer nog en sista dag.

Dag 8 Måndagen 3/8 2009

Publicerad 2009-08-04 09:36:57 i Utflykt,

Måndagen började tidigt då vi skulle ta ångloket till Mallaig men när vi kom dit så var det en lång kö så vi beslöt att ta snabbtåget i stället som också stannare på samma platser som ångloket som dessutom var mycket biligare än ångloket. När vi väl kom iväg med hojarna så tog vi oss fram genom ett fascinerande bergspass och fann slutligen det slott vi eftersökte såå länge, vilket var det där man spelade in serien " En karl i sin kilt" (Monarch of the Glen) som utspelade sig i det anrika familjegodset i "Glenbogle" i området Laggan. Vi parkerade våra motorcyklar och vandrade genom en sagolik natur omkr. 4,8 km (obs enkel väg) in i djupaste skogen innan vi fann det, det var verkligen det slottet i tv: serien, dock har dem redigerat lite med andra ord tagit bort lite skog runt detta sagolika ställe. Jag tror inte många turister har kommit hit eftersom det är privat ägo och onekligen långt att gå och inga skyltar som visade vägen, men ut hållig som man är så vandrade vi på.

Vi fortsatte sedan vår resa söderut och regnet kom när vi passerade bergstopparna på 1500 meter och målet var byn "Pitlochry" som visade sig vara en charmig småstad är vi checkade in på ett vandrarhem (backpackers) vid namn "MacBackpackars" som är riktigt nice. Vi har hittills träffat folk från många olika delar av världen vilket varit riktigt fascinerande, inte minst lärorikt. Sverige vann över Scotland i biljard ... jippi!!!  Middagen blev en enligt mig (matte) mycket starkt kyckling på något "take a way" restaurang. Kvällen avslutades tråkigt med att någon stal min kamera (Adams kamera med alla semester bilder) som jag hade lämnat när vi spelade biljard i sällskapsrummet. Ägaren blev ursinnig och vi skall polisanmäla detta i morgon, Visst jobbigt att köpa ny men det är väl okey men ALLA bilder och filmer som ligger på den.......... Så ledsamt, har i alla fall kvar min analoga kamera med bilder men ändå!, ägaren kommer att fråga alla när dem lämnar vid 10 om dem har set den, men vad är oddsen = inga, sedan blir det en polisrapport..........

Vet inte ännu om vi stannar en natt till och provar fiskelyckan och fiskar lax eller annat, det återstår och se.

Dag 7 Söndag 2/8 2009

Publicerad 2009-08-03 09:05:02 i Utflykt,

Vi startade i morse i ösregn söderut via Lochness, sjön där myterna lever vidare med det kända sjöodjuret. Det blev ett besök på museet där dem gick igenom hela historien om denna Nessie. Vidare ner till Fort Williams på gudomliga vägar där vi också mötte en massa motorcyklar (några stopp för fotografering blev det också), väl framme hittade vi vårt "Guest House", då vår efterlängtade tältsemester inte riktigt blivit av, som vi hade hoppats på. Nåväl, det får vara värt varenda spenderade pund, då en härlig dusch efter en tuff resa onekligen är sååå härlisch! Nu ska ner i byn och äta o dricka gott. Även denna dag blev det en ny maträtt då vi försöker på att äta något nytt varje dag. Idag blev det kassler med kokt potatis och coleslaw och självklart en öl till detta. I morgon blir det förhoppningsvis en härlig tur med ett ånglok upp till Mallaig.

Dag 6 Lördag 1/8 2009

Publicerad 2009-08-03 09:04:29 i Utflykt,

Vi besökte Glennfidich Whiskey Destilleri och betalade för en "expertvisning" "från ax till limpa" med whiskeyprovning, det var suberb!!! (Vi spottade förstås ut whiskeyn då vi åkte hoj). Vidare till Inverness (och tyvärr på lite större vägar dock så hittade vi en liten kurvig väg i skogen man kan inte bara åka motorväg) där vi beskådade "Military Tattoo" där säckpiporna ljöd högljutt och kiltarna fladdrade i takt med vinden.  Vi bodde på ett "Guest House" vilket var riktigt fräscht!. Vi försökt att hitta en restaurang som vi kunde äta mat som inte var friterat så vi hittade en restaurang som serverade fisk, Jocke lyckades få en som ej var friterad men jag fick friterad fisk, typiskt
Änligen en eftermiddag med solsken..

Dag 5 Fredagen 31/7 2009

Publicerad 2009-08-01 10:48:25 i Utflykt,

Natten i tält var tuff med både hög luftfuktighet kombinerat med låg temperatur (Jockes kommentar). Vi steg dock upp med tuppen kl. 07:00 (p.g.a. att Jocke glömt att ställa om till UK time ) och njöt en frukost i solen. Därefter packade vi ihop alla våra prylar, vilket tog en bra stund. Tältet var ju dessutom fuktigt efter natten, så vi avvaktade att det skulle torka upp ordentligt innan vi packade ihop det igen. Vi kom iväg omkr. kl. 10:30 och vi styrde våra hojar norrut. De mest fantastiska vägarna hittills var ett bergspass (national park med en skidbacke) som var en fantastisk upplevelse, dels på grund av de enorma bergen och dalarna, dels en fascinerande kurvig väg som var både kul eeoch delvis teknisk något mer krävande. Regnet kom tack och lov sent under resans gång. Vi nådde vårt mål "Fochabers" där musikfestivalen "Spey festival" var i full gång sedan i går. Vi beslutade att leta alternativt boende, dvs. INTE tält. Vi fann slutligen ett charmigt hotell "Gordon in Arms" där vi klev in droppandes av regnet. Vi lyckades få sista rummet. En underbar dusch och ett klädbyte senare, tog vi oss ut i "byn", en enda lång gata med låga stenhus på bägge sidor av vägen. Vi tog oss fram till "festivalområdet" som var långt ifrån en Hultsfredfestival, men ändå lite charmigt. Vi käkade sedan gott på hotellet, lade oss raklånga på våra sängar och planerade lite för vår fortsatta resa. Kvällen avslutades mycket sent efter ett enormt bra uppträdande med dans som vi i publiken stod för, en riktig familjefest med celtisch musik.... Imorgon blir det wiskey provning och vi får sen när vi har internet igen...
Take care!!!

Matte & Jocke

Dag 4 Torsdagen 30/7 2009

Publicerad 2009-08-01 10:46:09 i Utflykt,

Upp med tuppen och så packade vi ihop våra saker som hängde över allt i hotellrummet. Vi begav oss iväg norrut utan en enda regndroppe och det var onekligen en fantastisk känsla efter två dagars regnande. Vi stannade till en gång längs vägen i en liten pittoresk fiskeby som hette "Dunbar", där vindarna från havet var enorma. Vi nådde vårt mål, dvs. Edinburgh i rimlig tig omkr. 14-tiden. Vi spenderade en hel del tid på att finna ett boende. Vi hade planerat att bo på ett vandrarhem "hostels" men de var alla bokade. Vi kollade även upp "Guesthouses", men de hade heller inga platser. Slutligen fann vi en riktigt schysst camping på den östra sidan av Edinburgh som heter " Drummohr Caravan and Camping Park" som låg i Levenhall Musselburgh. Vi slog då upp vårt nyinköpta tält för första gången. Det var verkligen ett schysst 6- manna tält från "Primus". Vädret var fortsatt härligt, dvs uppehåll utan regn. Tack vare "Lidl" så kunde vi inhandla mat och dryck för aftonen.  Det blev tysk "Bockwurst" och makaroner, vilket aldrig någonsin smakat så bra så sent på kvällen efter en dag utan mat. En dusch efter detta och en liten promenad (även denna kväll) så var våra kroppar nöjda och längtade så med efter en skön luftmadrass.

Dag 3 Onsdagen 29/7 2009

Publicerad 2009-08-01 10:45:24 i Utflykt,

Vi startade på morgonen efter frukost, från Immingham, omkr. kl. 09:00, då regnet redan hängde tungt i luften. Det dröjde inte länge förrän regnet gjorde sig tillkänna och så var det till å stanna under ett träd för att få på sig regnkäder, handsk- och strövelskydd. Tilll en början var det "light rain" men detta övergick i "heavy rain" och då det var definitivt inte ett nöje att åka de dryga 300 km till New Castle. Resan tog omkr. 8 timmar. Vi frågade åtskilliga personer efter vägen till ett vandrarhem, men att finna vägen i en storstad med 100 tals rondeller och avfarter var definitivt ingen enkel match. Till slut kände vi sådan förakt åt regnet att vi tog in på närmaste hotell. Det blev inte gratis, men vi fick i alla fall tak över huvudet och det var värt varenda krona. Dessutom drog vi en lina över hela hotellrummet för att hänga upp våra blöta kläder. Hårtorken blev överhettad gång på gång. Efter en välförtjänt dusch och en god middag tog vi oss in till staden för att kolla runt lite på arkitekturen. Vi hade som mål att gå på en lokal pub, men det var liksom en "avslagen" stämning på varenda pub. Vi tog oss i stället till ett känt snabbköp "Tesco" som normalt är öppet 24-7 "twentyfourseven", dvs dygnet runt, men detta stängde precis då vi tog ett steg innanför entrédörren.  Vi köpte oss lite drickbart och lite gott tilltugg till detta som vi åtnjöt vid en park mitt i staden. Vi lade oss ovaggade.

Om

Min profilbild

Matte

Ensamstående pappa med 3st underbara barn. Hojåkning, skärgården och andra aktiviteter.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela