Jag och mina barn på resande fot i livet

Dag 2 Skottland

Publicerad 2009-07-29 01:52:05 i Utflykt,

Efter en god natts sömn (i alla fall jag) så blev frukosten kl 07:30 bacon, potatis och stekt ägg. Vi har försökt att planera lite angående vad vi skall se på uppvägen till festivalen då vi kommer att tälta 2 dgr innan vi är framme. Just nu lutar det åt att vi stannar lite längre i Edinburgh för att se lite i huvudstaden. Men som sagt var planeringen är inte riktigt klar ännu. Vi har spenderat ca 2 timmar på att sola på däck eftersom det har varit näst intill blå himmel med några få undantag. Det var lite häftigt att segla genom ett hav av oljeplattformar som stod lite här och var. Vi lyckades också få komma upp på bryggan och träffa befälhavaren ombord och prata lite med honom, mycket intressant. De sista timmarna innan ankomst till Immingham var segt, det blev några DVD filmer och vila. 40 Min senare efter ankomst så kom vi äntligen iväg, efter mycket om och men så hittade vi till hotellet, vi anlände ca 23:14 UK time = 00:14 Se tid. Sov gott och vi får se när vi kan koppla upp oss nästa gång.

/Matte / Jocke

Dag 1

Publicerad 2009-07-27 21:31:27 i Utflykt,

Resan startade i morse kl. 07:15 från Åkersberga, via Borås där vi lastade av våra motorcyklar från släpet. Nu undrar du säkert ... vadå släp? Jo, det stämmer, vi lastade våra motorcyklar redan igår kväll på mitt lilla släp och anledningen till det är att både jag och min kompis Jocke INTE känner någon som helst tillfredsställelse av att åka 500 uttråkande km på motorväg sittandes på röva i en och samma ställning på våra motorcyklar. Vi kommer åka tillräckligt i både England och Skottland
Vi anlände Skandiahamnen i Göteborg något senare än beräknat i kväll, men lyckades köra ombord och förankra dem precis innan avgång.
Helt slut och svettiga fck vi avnjuta en måltid med plommonstoppad stek och förstås vår kalla medhavda öl till det. Det var smaskens. I detta ögonblick har vi åkt i cirka 1 ½ timma från de att fraktfartyget "DFDS TOR Begonia" lämnade Göteborgs hamn och vi sitter i salongen nedsjunkna i varsinna fotöljer och njuter av en kall cider.
Vi återkommer med uppdateringar längs resans gång. // Matte och Jocke

Dag 1 avresedag.

Publicerad 2009-07-27 21:10:54 i Utflykt,

Är nu (Måndag 27/7) på väg, tillsammans med kompisen Matte, mot Göteborg för att i kväll omkr. kl. 18 lasta våra skönheter på DFDS TOR LINE. Anländer Immingham England i morgon kväll (tisd 28/7) omkr. kl. 22:00. Övernattning "Bed & Breakfast" i South Humberside, därefter på onsdag 29/7 vidare norrut mot/genom Skottland där "äkta" MC-camping beräknas ske (i vårt nyinköpta tält).... uppdatering följer .... *L*

/Jocke

12 timmar kvar innan avfärd!

Publicerad 2009-07-26 18:28:28 i Utflykt,

Då var bilen, släpet packat och klart, känns underbart.
Hmm det blir mer packning än vad man tror så just nu sitter Jocke och packar om sina väskor och tar bort...
Avfärd senast 07:00 i morgonbitti för att åka förbi Jockes pappa i Örebro, för att sedan ta sig till Borås till gummans syster och ställa bilen och släpet. Vi beräkans att vara i Gbg kl 17:00 med andra ord eln timmes marginal (färjan går 20:00 men man skall vara där 18:00), känner jag oss rätt kommer vi vara där 18:10.

Fåe se hur mycket vi kan uppdatera bloggen under resan vi men vi försöker.

/Matte

Tiden som har gått!

Publicerad 2009-07-22 08:21:30 i Mc,

Har bara inneburit jobb sedan jag kom hem från min underbara tripp från Malaysia!
Kan verkligen rekomendera detta ställe!
Så nu bär det av på nya äventyr och det är med kompisen Jocke, vi skall nämligen ta våra hojar till Skottland och åka på festival, wiskey provning m.m.

SÅÅÅå underbart, vi/jag har pratat om detta i flera år nu och äntligen så bär det nu av efter en HEL del strul med olika saker, vi kan endast pusta ut när vi väl är på fraktbåten och har lämnat hamn.
Det har nämligen gått troll i planeringen till denna resa!.

Skall försöka sammanställa vad man bör tänka på och vad vi/jag råkade ut för även fast jag var ute i god tid!

/Matte

Om

Min profilbild

Matte

Ensamstående pappa med 3st underbara barn. Hojåkning, skärgården och andra aktiviteter.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela