Jag och mina barn på resande fot i livet

Vart tar tiden vägen?

Publicerad 2011-02-24 10:01:38 i Allmänt,

Känner verkligen att man har något inbokat hela tiden och inbokat kan även vara att man har boka in en slappar dag med barnen också.
Har som sagt varit ute och rest en del och här följer lite bilder från några ställen som besöktes

Åkte in på detta China hak som ligger precis innan Gävle för att äta lite lunch och kollade in detta stora bygge som man alltid har undrat när man har åkt förbi vad detta är för ett ställe, och nu har jag gjort det och det var som att resa till China och går i deras butiker... En miljonär som inte vet vad han skulle lägga pengarna på kom på den briljanta iden om att vi bygger ett litet China komplex "in the middle of nowhere"...

Några bilder från Avesta och deras järnverk. Byggnaderna är uppbyggda på "slagg" som är formade till sten, verkligen svarta och trista men häftiga byggnader. Som ni också ser så var det mycket snö och verkligen "vinter" väglag. Resan var mycket givande och mera kommer det att bli, totalt blev det 4:st besök under 2 dgr och 70 mils körning.

I måndags hade vi brandövning med brandkåren, detta är ett moment i utbildningen till fartygsbefäl, mycket spännande fast jag har gått många liknande utbildningar på brand, alltid lär man sig något nytt.


Kolsyresläckar och pulversläckare blev det övning på.

Dottern var på en ny Cheerleader tävling i helgen och som vanligt var hon mycket bra och riktigt roligt att hon är så engagerad = I like!

Phuuu, det var en sabb resume om vad som har hänt...
Till helgen blir det båten, badrummet och utbildning som gäller, som ni ser full rulle... men livet leker just nu och det har det gjort mycket mycket länge nu.... hoppas bara att det fortsätter, det gäller bara att vara positiv så löser sig allt!!!

Hoj Hoj på er!!!

En underbar helg, snacka om underbart väder

Publicerad 2011-02-14 16:26:27 i Allmänt,

Tyvärr så satt jag nästa inomhus hela lödagen men fick avnjuta detta fina väder från en grym utsikt och söndagen så jobbade jag med båten och huset!, skönt att få saker och ting gjorda!


Vi har fått så mycket snö hemma, nivån ligger på samma som innan tövädret dundrade fram så vackert.


Nu försvinner jag några dagar, skall köra en liten tur i mitt område och träffa en massa företagsledare och servicehefer, skall bli mega skojj..

/Ha det!

Vaddå snökaos?

Publicerad 2011-02-11 08:39:17 i Allmänt,

Idag flöt allt på och kände inte av detta snökaos?!?!?
Tog kanske någon minut längre till jobbet men annars var det underbart att åka ute, nästa inga bila överhuvudtaget ute......

I helgen blir det en hel del att göra både med båten och privat, det är nog skönt att vara inne när det blåser som det gör ute.

Lämnade dottern idag på fritis och kommer inte att se henne förrän nästa fredag och det känns tungt men sånt är livet tyvärr...

Idag blir det mycket att göra på jobbet så det är lika bra att slita i saker redan från starten!!!'
¨
Trevlig helg!!!!

Fredag igen

Publicerad 2011-02-04 08:23:34 i Allmänt,

Snacka om att veckorna går fort och det är bra det för då dröjer det inte så länge tills barnen kommer hem och det är  idag :-)

Dykningen gick superbra igår och lite förkyld gjorde inget då man fick tryckutjämna lite mera bara....
Full rulle i helg dottern skall på sitt första uppträdande med cheerleadingen i Uppsala på söndag, snacka om stolt pappa.... är sååå nöjd att jag fixade detta till henne hon tycker det är superskoj.

Nää hepp dags att kurera sin lilla näsa lite!, ha en super helg på er alla det kommer jag ha i alla fall!!!

P.s känns roligt att det börjar hända saker med min bilring efter ett bra tags slit, kändes på byxorna igår :-), det blev bara 2 pass denna vecka men man skall inte motionera när man är lite sjuk D.s

känns sådär

Publicerad 2011-02-03 10:02:48 i Allmänt,

Nu kar förkylningen kommit till min näsa, suck lock i höger öra ställer till en hel del problem med hörseln.

Som det ser ut nu blir det kanske ingen dykning i kväll men får se om mycket nässpray löser det hela.

Ny telefon vankas!

Publicerad 2011-02-02 14:41:52 i Allmänt,

Hmm frågan är vilken jag skall köpa, Nokia eller någon annan......troligtvis!

Detta är som att vara på Mc Donalds för många att välja på!

/M

Om

Min profilbild

Matte

Ensamstående pappa med 3st underbara barn. Hojåkning, skärgården och andra aktiviteter.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela