Jag och mina barn på resande fot i livet

Hur trött som helst...

Publicerad 2011-10-27 09:03:53 i Allmänt,

Och hur hungrig som helst..... det är kontentan av att jag har tränat hur mycket som helst och för hoppningsvis ger detta resultat :-), så hur brukar min vecka se ut gällande träningen??

Måndag - Core
Tisdag - spinning
Onsdag - Crosstrainer + rodd
Tor - fred - Crosstrainer

Känns mycket bra och det är skönt att göra detta på lunchen för då har man kvällen till annat än att träna.

Har också slitit med badrummet i veckan och ni är en vägg klar, visst förrutom en platta som jag skall fixa till så att ventilationen kommer igenom, ganska nöjd faktiskt :-)

Lite pyssel med att fixa för vattnet men tar man det bara lungt så fungerar det.
Så planerna att det skall blir klart till jul håller men kanske inte klart till 100% med att ha köpt in allt men målet är att man kan gå på muggen och duscha i alla fall..

Snart helg! sjukt skönt!

Ha de´

NU startar projektet "Hur bra lyckas vi"

Publicerad 2011-10-19 11:33:56 i Allmänt,

Jag och dottern har samlat frön som har legat och torkat i nästa ett år och i går drog projektet igång, är super spännande på att ser hur bra vi lyckas, för lyckas kommer vi garanterat att göra.

De fyra olika sorterna...

Tydligt uppmärkta..

Fortsättnings följer :-)

Stel idag

Publicerad 2011-10-18 09:04:02 i Allmänt,

Det känns inte om man har rört sig men det gör jag hela tiden men ändå så känns det i magen idag och det är bra :-) tror jag.

Idag spinning står det på träningsfronten idag, känns bra!

Kvällen är räddad med aktivitet för dottern och själv blir det Krauta för att inhandla lite små saker.

Hade!

Tiden går snart är det jul :-)

Publicerad 2011-10-17 13:24:04 i Allmänt,

Grymt vad tiden går, kanske för att allt bara rullar på utan hinder... hmm nja kan inte hinder fritt men är bara en positive person så fungerar det.

Badrummet går i en rasande fart med renoveringen OM allt går som jag vill så lägger jag klinkers i nästa vecka..... det skall nog fungera och då håller verkligen tidsplanen.

I helgen var vi på Hem/inredningsmässan i Älvsjö och den var väl sisådär, fick ingen direkt inspiration som man brukar får som "SÅ DÄR SKALLA JAG GÖRA" den uteblev tyvärr.

I helgen har jag bara suttit som "copilot" då sonen övningskör och gör det med STOR bravur, han är superduktig, han hända också att jag bidrar med mitt lugna och pedagogiska prat, mc instruktör i nästan 25 vid sidan av skall väl ha givit någon nytta tycker jag.

I dag när jag var på väg till jobbet och utanför Järvakrog så lät det som när man tappar en mutter/bult vid motorn och 30 sekunder senare så börjar bilen att låta något fruktansvärt när jag körde, in på Bilia macken och undersökte men såg inget, då lugnade det ned sig men sedan började flera saker "lossa" det var bara att åka in igen på verkstaden, den kom därifrån för ca 2 veckor efter att dem har fixat i växellådan.

Min egen diagnos lyder" en bult/mutter har lossnat från drivaxeln och det gör att den ligger och skaver på vänster fram. En kort titt på lyften konstaterade att bilen läcker olja från just vänster drivaxel... kan jag h rätt tro???

NU en VW Polo = ryggsäck... hmm inte kul..

Så vad säger man?, MÅNDAG och ändå glad :-)

Regelverket på plats

Publicerad 2011-10-05 15:31:45 i Allmänt,

Det är skönt att äntligen ha komit igång med bygget..
Igår blev stommen klar till taket där spottarna skall sitta, har dock inte bestämt vilken typ av tak som jag skall ha men det blir en senare fråga.

Först läxläsning idag och senare badrummet igen, känns som om jag kommer att hinna klart till målet som jag har satt upp :-)

Träning blev det på lunchen och en kort promenad i det vackra vädret utanför!

Det går framåt...

Publicerad 2011-10-04 15:24:43 i Allmänt,

Sakta men säkert...

Nu är spacklingen klar av skarvarna, får se om jag hinner gjuta lite till på golvet får att få till det sista.
Näsa steg är att limma mattan som skall vara under golv klinkern, det är nya regler nu så nu räcker det inte med att bara rolla ut tätningsmassa utan man måste lägga en golvmatta först!

Mer bilder kommer :-)

Om

Min profilbild

Matte

Ensamstående pappa med 3st underbara barn. Hojåkning, skärgården och andra aktiviteter.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela